You're almost there! Please answer a few more questions for access to the Applications content. Complete registration
Interested in joining? Complete your registration by providing Areas of Interest here. Register

Issue with loading learning records

4
Views
1
Comments
edited Mar 7, 2024 7:28PM in HCM Data Loader (HDL) 1 comment

Hi All,

I am facing an issue loading Learning Records.

METADATA|LearningRecord|LearningRecordEffectiveStartDate|LearningRecordEffectiveEndDate|LearningItemType|LearningRecordNumber|AssignmentNumber|LearningItemNumber|AssignmentType|AssignmentSourceType|AssignmentSourceId|AssignedByPersonNumber|AssignmentAttributionCode|AssignmentAttributionType|LearnerNumber|LearningRecordStatus|LearningRecordReasonCode|LearningRecordComments|LearningRecordStartDate|LearningRecordDueDate|LearningRecordCompletionDate|LearningRecordValidFromDate|AssignmentSubType|AssignmentAttributionNumber|LearningRecordSourceType|LearningRecordSourceId|LearningRecordSourceInfo

MERGE|LearningRecord|2024/01/07||ORA_LEGACY|LEGACY4xxxx2|X|LEG2002|ORA_REQUIRE_ASSIGNMENT|Bridge_LMS_2|2|19xxx6|HG_WLF_TRAINING|ORA_SPECIALIST|210500|ORA_ASSN_REC_COMPLETE|ORA_SPEC_COMPLT_OFFLINE|Bridge_LMS Comment|2016/08/10|2016/09/01|2016/12/05|2016/08/10|ORA_EVT_SUBT_ADMIN|X|Bridge_LMS_2|2|Bridge_LMS Historical Data

 

Above written are all the columns I'm loading each record of data into. I am currently loading data for one employee.

The unique columns amongst these are:

Howdy, Stranger!

Log In

To view full details, sign in.

Register

Don't have an account? Click here to get started!