Learn about Redwood and be one of the first to join the conversation

Visit Redwood Community
Anyone else having problems with auto-complete function in prompts not giving correct results anymor — Cloud Customer Connect
You're almost there! Please answer a few more questions for access to the Applications content. Complete registration
Interested in joining? Complete your registration by providing Areas of Interest here. Register

Anyone else having problems with auto-complete function in prompts not giving correct results anymor

Received Response
28
Views
4
Comments
edited Aug 9, 2017 11:57AM in Reporting and Analytics Taleo Enterprise 4 comments

Summary

Anyone else having problems with auto-complete function in prompts not giving correct results anymore?

Content

Since  a couple of months auto-complete in prompts does not work anymore as it used to do, not sure if this is an f R12 issue.
Support claims it is an issue due to antivirus protection, and cannot repeat it at our zone..

But I have made a lot of tests, including different browsers, different devices, inside/outside company network,  with antivirus switched on/off.
Still same poor results, see screenshots auto-complete vs search (which works fine, but needs three extra clicks, compared to just start typing, Still it is confusing to users that have got used to this function, when nothing – or little- is displayed).

Howdy, Stranger!

Log In

To view full details, sign in.

Register

Don't have an account? Click here to get started!