Discussions

Check out Oracle NetSuite upcoming events and conferences here
Now is the time to ask your NetSuite-savvy friends and colleagues to join the NetSuite Support Community! Refer now! Click here to watch and learn more!
Update your Profile with your Support type to get your Support Type badge.
Expand your NetSuite knowledge by joining our Ask A Guru Live sessions. RSVP on this event now.
Community Poll: What sort of content would you like to see more of?
Get ready to take on exciting new challenges and become the next SuiteMaster of the Month!

Mobile Expense Report glitch when client script is deployed

edited Dec 3, 2019 11:05AM in CRM

Hi guys,

Any of you experiencing glitches on entering expense reports well?

I have a script that changes the amount/gross amount values when changing the tax code. First time changing the tax code, it works fine, but this prevents me from changing the tax code again. It is very strange because this works on UI perfectly. I am using field changed and post sourcing trigger type btw.

Also, the saveRecord trigger on client script, doesn't seem to work as well. I placed a checker where the expense report shouldn't be submitted if there's 2 different currencies, but it still saves when I place 2 diff currency. Again, in UI, this works fine.

Tagged:

Howdy, Stranger!

Log In

To view full details, sign in.

Register

Don't have an account? Click here to get started!

Leaderboard

Community Whiz

Quarter 3 (Jul-Sep 2024)

This Week's Leaders

This Month's Leaders

All Time Leaders