Discussions

Check out Oracle NetSuite upcoming events and conferences here
Now is the time to ask your NetSuite-savvy friends and colleagues to join the NetSuite Support Community! Refer now! Click here to watch and learn more!
Update your Profile with your Support type to get your Support Type badge.
Expand your NetSuite knowledge by joining our Ask A Guru Live sessions. RSVP on this event now.
Community Poll: What sort of content would you like to see more of?

Thumbnails not showing up correctly

edited Aug 24, 2006 8:18AM in Web Site / E-Commerce 1 comment

Hello all, since V11 we have been using the automatic thumbnail function so that we don't have to make 2 sets of images for the same product.  It worked great for a while but lately i recognized that sometimes the thumbnails don't show up correctly.  For example

http://www.ceriwholesale.com/s.nl/sc.2/category.73/.f

The first few images showed up with sort of a negative film effect but when i checked the product images they look fine.  I also checked the actual matrix items thumbnails and images and they are indeed the same.

Another example is that it i have upated a particular product and it shows up fine in the product image page but the thumbnail still shows the older version.  I double check again and the matrix thumbnail and image are correct.

Howdy, Stranger!

Log In

To view full details, sign in.

Register

Don't have an account? Click here to get started!

Leaderboard

Community Whiz

Quarter 2 ((Apr-Jun 2024) )

This Week's Leaders

This Month's Leaders

All Time Leaders